فیات ۵۰۰ از زمان معرفی در سال ۲۰۰۷ یک موفقیت در سراسر دنیا بود و فیات تیپو و فیات ۱۲۴ اسپایدر تازه معرفی شده نیز با استقبال خوبی مواجه شدند.
اگر اخبار جدید صحت داشته باشند نام دیگری از فیات نیز در این دهه مجددا احیا خواهد شد.
بر اساس گزارشی جدید به نظر می رسد که خودرویی کوچک تر از فیات پاندا معرفی شود. اخیرا یک فیات پاندا با فاصله بین دو محور کم تر در Pomiglianod’Arco ایتالیا فاش شده اما گروه خودروسازی فیات کرایسلر از ورود به کلاسی پایین تر خبر نداده است. گروه خودروسازی فیات کرایسلر یک کارخانه تولیدی در Pomiglianod’Arco دارد و فیات پاندا را در آن تولید می کند.
فیات هاچ بک های کامپکت و ارزانی همچون پالیو، Uno و X۱H جدید را دارد اما این خودروها مخصوص بازار آمریکای جنوبی هستند. Topolino می تواند خودروی مقرون به صرفه این خودروساز برای رقابت با فولکس واگن آپ، تویوتا Aygo، پژو ۱۰۸ و سیتروئن C۱در بازار اروپا باشد.
فیات امسال هاچ بک تیپو را احتمالا در نمایشگاه خودروی ژنو ماه مارس برای بازار اروپا معرفی می کند. فیات پاندا نیز در نیمه اول سال ۲۰۱۸ به نسل چهارم خود خواهد رسید.